Samper Jiménez 
     & Associates
Your Subtitle text

Asunto espanjassa                  Kiinteistökaupan avustaminen

Jos toiveissasi on hankkia kiinteistö Espanjasta, yrityksemme tarjoaa parhaat, kokonaisvaltaiset ratkaisut: avustamme kiinteistöjen etsimisessä ja neuvotteluissa sekä kaikissa kiinteistötoimintaan liittyvissä juridisissa, rahoituksellisissa ja verotuksellisissa asioissa.

Asiantuntevat asianajajamme tukevat niin sijoittajaryhmiä kuin yksityishenkilöitä kaikissa kiinteistön ostoon ja myyntiin liittyvissä kysymyksissä .

TARJOAMALLA SEURAAVIA PALVELUITA:

  • Kiinteistön etsiminen Espanjan kiinteistömarkkinoiden parhaaseen hintaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta.
  • Kiinteistön juridinen analyysi, jonka avulla varmistetaan, että haluttu kiinteistö on vapaa kiinnityksistä ja rasitteista.
  • Myyjän kanssa käytävät neuvottelut kiinteistön hinnasta ja kauppakirjan ehdoista.
  • Lainan määrän ja korkojen kartoitus sekä niistä neuvotteleminen, jotta asiakas saa rahoitukselleen parhaat ehdot ja lainan takaisinmaksuerät.
  • Jatkuvaa tietoa kiinteistökauppaprosessin etenemisestä, kuten myös kaikista kauppaan liittyvistä kuluista.
  • Avustaminen ja edustaminen Espanjassa kaikissa juridisissa ja hallinnollisissa asioissa, jotka liittyvät varainsiirtoveroon ja Maarekisteriin (Registro de la Propiedad) rekisteröitymiseen kiinteistön uutena omistajana.

Tarjoamme myös kaiken kattavaa apua erilaisista vuokrasopimuksista ja kiinteistön osto-optiosta neuvottelemiseen sekä niiden laillistamiseen.