Samper Jiménez 
     & Associates
Your Subtitle text
Tietoa MeistäSamper Jiménez & Associates on kansainvälinen asianajotoimisto, joka perustettiin alun perin Helsingissä. Yrityksellä on monipuolista kokemusta Espanjan oikeusjärjestelmästä ja kansainvälisestä toiminnasta. Erikoisalaamme ovat kiinteistösijoittaminen, ns. ei-residenttien neuvonta sekä kaupallinen toiminta.

Asianajajamme ovat kouluttautuneet ja työskennelleet sekä Espanjassa että Suomessa ja ovat asiantuntijoita kansainvälisten sijoittajaryhmien, yksityishenkilöiden ja julkisten yhteisöjen konsultoinnissa.

Samper Jiménez & Associates on ainutlaatuinen asianajotoimisto, jonka toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Marbellassa ja Zaragozassa. Yritys erottuu kilpailijoista kokonaisvaltaisella palvelulla, joka käsittää juridisen ja rahoituksellisen neuvonnan, kiinteän omaisuuden hankintaan liittyvät neuvottelut sekä huolehtimisen kaikista Espanjan lain vaatimista hallinnollisista toimenpiteistä.

Pääkonttorimme erinomainen sijainti Marbellassa, aivan Aurinkorannikon sydämessä, mahdollistaa ensi käden tiedon saamisen markkinoiden nykytilanteesta ja sijoitusten kannattavuudesta. Tällä tavoin voimme tarjota kansainvälisille asiakkaillemme kokonaisvaltaisia juridisia palveluita mahdollisimman suurella tehokkuudella.