Samper Jiménez 
     & Associates
Your Subtitle text

Yrityskonsultointi

Meillä on pitkä kokemus Espanjan markkinoilta ja kansainvälisistä liiketoimista sekä ulkomaisten yksityishenkilöiden että yritysryhmien kanssa. Olemmekin luotettava vaihtoehto silloin, kun etsit uusia kauppasuhteita tai haluat aloittaa liiketoiminnan Espanjassa.

Helsingissä, Marbellassa ja Zaragozassa sijaitsevista toimipisteistämme käsin tarjoamme kaikki tarvittavat palvelut liiketoimien luomiseen tai kehittämiseen Espanjassa.

Kattaviin juridisiin ja kaupallisiin palveluihimme sisältyy:

  • Neuvonta kuhunkin liiketoimintaan parhaiten sopivan yritysmuodon valinnassa (”autónoma”, ”sociedad limitada”, ”sociedad anónima”, ”sociedad civil” jne.)
  • Yksityisen tai julkisen rahoituksen etsiminen uusia investointeja varten, mikäli liiketoimintasi kehittäminen vaatii sitä.
  • Due diligence -selvitysten laatiminen ja muiden tarvittavien tutkimusten tekeminen, kun olet ostamassa yritystä tai liiketoimintaa.
  • Sopivien jakelijoiden ja vähittäiskauppiaiden etsiminen ja yhteydenpito heihin, kun haluat luoda kauppasuhteita Espanjaan esimerkiksi tuotteiden jakelemiseksi tai yhteisyrityksen (joint venture) perustamiseksi eri liikekumppanien kanssa.
  • Tarvittavien liiketilojen etsiminen eri puolilta, kuten myös tarvittavat hallinnolliset toimenpiteet, jotta uusi liiketoiminta noudattaa paikallisia ja ympäristöön liittyviä määräyksiä.
  • Vaadittaviin juridisiin ja verotuksellisiin menettelyihin liittyvä neuvonta ja niiden toimeenpano, jotta liiketoiminta Espanjassa voidaan aloittaa.
  • Sopimusten, kauppasopimusten ja muiden juridisten dokumenttien laatiminen.

Lisäksi yritys tekee yhteistyötä Helppo Exports, ERG Ingenieros ja Enviro Energy S.L. -yritysten kanssa edistääkseen ja kehittääkseen Pohjoismaista peräisin olevia ympäristöteknisiä ja innovatiivisia ratkaisuja Espanjan, Portugalin ja Latinalaisen Amerikan markkinoilla.